7 речей про Львів. Підсумки тижня

2675 0
Tvoemisto.tv нагадує про найважливіші новини, події і теми, які відбулися на тижні, що минає.

Citylife

У Львові збудували перший будинок з сонячними панелями. На що впливатимуть львів’яни у новому парламенті? В Україні анонсували четверту хвилю мобілізації і розповіли, які професії найбільше потрібні армії. Як львів'янки хенд-мейдом рятують життя воякам. Ще один музей Львова тепер має безкоштовний Wi-Fi. Як зробити громадські слухання у Львові ефективними. Де у Львові купити ялинку.

Транспорт

Як змінився в'їзд у пішохідний центр Львова? На свята курсуватимуть додаткові поїзди з Дніпропетровська до Львова, а зі Львова в Будапешт можна буде заїхати без пересадок. 11 компаній хочуть впроваджувати у Львові е-квиток.

Урбаністика

Японські вишні у Львові підготували до зими. Як покращити «Трамвай на Сихів»: світлофори, зупинки, озеленення. Для чого у Львові демонтують стовпи на проспекті Свободи? Як виглядатиме музей терору у Львові? Як виглядатиме площа Юра: пам’ятник, рідкісні дерева, дорога.

Культура

Ексклюзивне інтерв’ю з Софі Віллі. Куди піти на зимові свята у Львові (програма). 7 чудес Львова. Цього року ресторани Львова не отримали жодної нагороди від премії «Соль». 5 фактів про цьогорічну міську ялинку у Львові. Чому львів’яни слухають російську музику? Книги-антидепресанти. Все, що варто знати про пиво.

Корисності

25 причин отримати освіту за кордоном. 7 порад, як економити електроенергію. 10 порад, як шукати дешеві авіаквитки. 10 матеріалів для створення незвичних новорічних прикрас своїми руками. Без світла: як вберегти техніку. 11 порад, як берегти шкіру взимку. Як стати помічником святого Миколая у Львові? 5 рецептів зимових сніданків у Львові. 16 порад, як берегти планету.

Цікавості

Топ-7 зимових прощ до Святої Землі та в Європу. Топ-10 фільмів, що створюють різдвяний настрій. Львів’яни можуть придбати книгу, що зупиняє кулю. Львівські програмісти розробили «сканер» для російських товарів. Новий податок на перевищення витрат: «за» і «проти». Три обіцянки нового уряду. Хто може отримати дворічний шенген та скільки коштуватиме біометричний паспорт? На якому вугіллі працюють ТЕС, що освітлюють Львів. 5 ідей зимового відпочинку.

Спецпроекти Tvoemisto.tv

Думки Твого міста: На чому мали б економити світло у Львові, аби не вимикати його мешканцям? Чи готові львів’яни більше платити двірникам? DayLook у Львові: елегантна любителька тенісу та юна поетеса. Майдан триває: Отар Довженко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!