Політична реклама

Абітурієнтам нагадують правила проведення ЗНО. Адреси пунктів тестування у Львові

1574 0
Наступного тижня в Україні розпочинається проведення зовнішнього незалежного оцінювання - ЗНО.

Інформація про місце та час проходження зовнішнього оцінювання з кожного предмета вказані у запрошеннях-перепустках, які надіслані всім учасникам ЗНО.

Ті абітурієнти, які з різних причин не отримали запрошення поштою, можуть роздрукувати його з власної інформаційної сторінки на сайті УЦОЯО.

Фахівці регіональних центрів оцінювання якості освіти радять абітурієнтам заздалегідь ознайомитися з маршрутами доїзду до пунктів тестування, щоб запобігти запізненням у день тестування.

Адреси пунктів тестування у місті Львові можна знайти тут.

Спеціалісти РЦОЯО наголошують, що запрошення-перепустка для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні також є одним з необхідних документів, за якими здійснюється допуск учасника ЗНО до пункту тестування.

Усі тестування будуть розпочинатися об 11 годині ранку. Допуск учасників ЗНО до пунктів тестування буде припинятися за 10 хвилин до початку тестування – о 10.50.

Відповідно до графіка проведення ЗНО у 2013 році, 3 червня відбудеться тестування з хімії, 5-6 червня буде проведено зовнішнє оцінювання з української мови і літератури, 8 червня – з іноземних мов. Проведення ЗНО триматиме до 27 червня і завершиться тестуванням зі світової літератури.

Джерело: Освіта.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!