Автобус №19 у Львові курсуватиме через мікрорайон «Пасічний»

13413 0
Раніше мешканці мікрорайону «Пасічний» зареєстрували петицію про покращення транспортного сполучення з іншими районами міста.
Фото: АТП-1

Фото: АТП-1

Виконком міської ради Львова змінив схему руху автобуса №19, який тепер курсуватиме через мікрорайон «Пасічний». Відповідне рішення прийняли на засіданні сьогодні, 27 вересня.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові. Розклади руху. Інфографіка

Автобус №19 замість вулиці Вашингтона заїжджатиме на новозбудовану частину Пасічної й курсуватиме за маршрутом:

вул. Антонича – вул. Трильовського – пр. Червоної Калини – вул. Сихівська – вул. Зелена – вул. Пасічна – вул. Личаківська – вул. Тракт Глинянський – вул. Богданівська – вул. Пластова – вул. Ковельська – вул. Новознесенська – вул. Хмельницького – вул. Грінченка – вул. Гетьмана Мазепи – вул. Миколайчука – вул. Щурата — вул. Миколайчука – вул. Гетьмана. Мазепи – вул. Грінченка – вул. Хмельницького – вул. Новознесенська – вул. Ковельська – вул. Пластова – вул. Богданівська — вул. Тракт Глинянський – вул. Личаківська – вул. Пасічна – вул. Зелена – вул. Сихівська – пр. Червоної Калини – вул. Трильовського – вул. Антонича.

За словами заступника керівника управління транспорту ЛМР Ігоря Собенка, таким чином місто реагує на петицію про запуск автобусів до мікрорайону «Пасічний», у якому активно будують нові ЖК.

Додамо, що маршрут №19 обслуговує комунальне АТП-1. На цьому маршруті курсують автобуси середньої місткості Ataman. Запуск автобусів №19 через Пасічну анонсували у червні.

Читайте також: Скільки заробив Львів на штрафах перевізників

Нагадаємо, мешканці житлового масиву «Пасічний» зареєстрували петицію, яку згодом підтримали депутати ЛМР, про покращення транспортного сполучення з іншими районами Львова.

Вікторія Ейсмунт

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!