Чому лунали вечірні сирени та скільки людей перетнули кордон. Головне за добу на Львівщині

12625 0
В області прийняли та розселили ще 2 435 вимушених переселенців.
Фото: lviv.web2ua.com

Фото: lviv.web2ua.com

Повітряна тривога. За минулу добу (з 9 ранку 18 квітня по 9 ранку 19 квітня) на Львівщині три рази сповіщали про повітряну тривогу. Були загрози повітряно-ракетних ударів. Очільник Львівщини Максим Козицький нагадує, що, коли чуєте звук сирени, отже є небезпека – треба йти в укриття.

Переселенці. В області прийняли та розселили ще 2 435 вимушених переселенців. Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну на Львівщині прихисток надали 321 тисячі людей. Також значна кількість поселилась у приватному секторі самостійно.

Читайте також: Кількість загиблих зросла до семи. Що відомо про ракетну атаку у Львові

Як внутрішньо переміщені особи в ЄІБД зареєструвалось 128 тисяч людей. Із них 42 тисячі – діти.

Перетин кордону. Пункти пропуску у Львівській області за добу на виїзд перетнули майже 16 тисяч українців. Від 24 лютого за кордон через пункти пропуску на Львівщині виїхали 1 мільйон 683 тисячі людей.

Диверсії. Поліція Львівщини опрацювала понад 1239 звернень про підозрілих осіб, автомобілі чи інші об’єкти.

Нагадаємо, що вранці 18 квітня російські окупанти вдарили ракетами по Львову. Вибухи було чутно в різних районах міста. Три удари ворог завдав по об‘єкті військової інфраструктури – це складські приміщення, які не використовуються. Іще один – по станції технічного обслуговування автомобілів. Підрозділи ДСНС повністю загасили пожежі та розбирали завали. Обидва об'єкти повністю знищені. Детальніше читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!