Як у Львові учаснику АТО отримати путівку в санаторій ?

3404 0
Сьогодні, 28 квітня, Львівська облрада виділила 1 млн 300 тис. грн на лікування та реабілітацію демобілізованих. 60 вояків зі Львівщини, які відслужили в зоні АТО, поїдуть на лікування в моршинський санаторій «Говерла».

Як пише Zaxid.net, за ці гроші обіцяють оздоровити всіх, хто потребуватиме цього, повідомив директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Богдан Чечотка. «Ми будемо аналізувати, кому яка реабілітація потрібна: чи фізична, чи психологічна. Якщо говорити про фізичну, то найчастіше у вояків виникають загострення хронічних захворювань, а також хвороби шлунково-кишкового тракту і серцево-судинної системи. Тобто це будуть санаторії Любеня Великого, Моршина і Трускавця», – наголосив чиновник.

Охочі отримати путівки в санаторій мають звернутися в єдине вікно госпіталю ветеранів війни у Винниках. Там обстежать і визначать, якого оздоровлення потребує військовий.

Фото: m.day.kiev.ua, www.flickr.com, www.crimee.com.ua. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!