Депутати підтримали петицію про запуск великих автобусів до Брюховичів

1310 0
Із 10 грудня зі Львова до Брюховичів курсуватимуть два автобуси великого класу.
Фото: Христина Процак / Facebook

Фото: Христина Процак / Facebook

Депутати Львівської міської ради підтримали петицію про запуск автобусів великого класу до Брюховичів. За відповідну ухвалу під час пленарного засідання 29 листопада проголосували 52 депутати.

Петицію зареєстрували 26 вересня. 12 жовтня вона зібрала достатню кількість голосів. Нині з площі Святого Теодора до Брюховичів курсує маршрутка №8 (7 автобусів середньої місткості, ТзОВ «Міра і К») та №22 (2 автобуси середньої місткості, ТзОВ «Фіакр Львів»). Раніше з вулиці Антонича до Брюховичів курсував автобус №54, однак на конкурс перевізників на цей маршрут не подав пропозицій жоден перевізник. Нині управління транспорту коригує схему руху цього автобуса, аби запустити туди комунальні автобуси.

Читайте також: Львів отримає 100 нових автобусів у 2020 році

Додамо, що з 10 грудня комунальне «АТП-1» запустить експериментальний маршрут до Брюховичів, на якому курсуватимуть два автобуси великого класу.

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!