Для переселенців у Львові створили кімнату допомоги

2127 0
Із 19 червня на базі Центрів обслуговування громадян «Паспортний сервіс» впроваджується пілотний проект щодо функціонування кімнат допомоги вимушеним переселенцям з АР Крим, Донецької та Луганської областей.

Як інформує ГУ державної міграційної служби України у Львівській області, переселенці зможуть отримати у цих пунктах обслуговування послуги з оформлення чи обміну паспорта громадянина України, реєстрацію чи зняття з реєстрації місця проживання або перебування особи, а також вклеювання фотокарток до паспорта громадянина України при досягненні віку 25 або 45 років.

Центр обслуговування громадян «Паспортний сервіс» у Львівській області розташований за адресою м. Львів, вулиця Богдана Хмельницького, 212.

Години роботи:

9.00 до 18.00 у будні дні,

 9.00 до 13.00 у суботу

Вихідний: неділя.

Телефон для довідок: 245-54-40. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!