Що хочуть бачити львів’яни у Парку культури

2743 0
У четвер, 26 березня, в Урбан-бібліотеці відбулися перші громадські обговорення ревіталізації Парку культури, у яких взяли участь близько 50 небайдужих львів’ян. Наступного разу питання розвитку обговорюватимуть 23-24 травня вже в самому парку.

Мешканці міста озвучили найрізноманітніші ідеї щодо того, що потрібно у парку: відкритий кінотеатр, тренувальний майданчик для собак, дитяче кафе, петанк, столи для пінг-понгу, розвиток вело інфраструктури тощо. Найважливішим акцентом від громади було те, щоб всі речі робилися з точки зору користувачів. Окрім цього обговорювали і проблемні питання незаконного будівництва, приватизації об’єктів парку, проїзду транспорту по парку, застарілість атракціонів та інші.

Усі, хто завітав на обговорення першими ознайомилися з брендбуком парку, який розробило львівське креативне агентство. Новий логотип вже можна побачити. Також в процесі розробка нового сайту парку.

Читайте також: Що робити з Парком культури у Львові?

«Процес ревіталізації парку реалізовуємо спільно з Департаментом розвитком міської ради. Першочергово на воркшопах буде зібрано ідеї громади та спеціалістів, зокрема іноземних, з різних галузей – архітекторів, ландшафтних дизайнерів тощо. Результати воркшопів буде передано організації, яка виграє тендер на розроблення самого проекту, який після затвердження міською радою та профільним міністерством буде поступово реалізовуватися», - розповіла головний адміністратор парку Христина Пархуць.

Саме з метою врахування потреб відвідувачів парку усі небайдужі запрошуються на перший воркшоп в рамках розроблення проекту розвитку, який відбудеться 23-24 травня у Парку культури.

Також ідеї щодо удосконалення парку можна надсилати на скриньку [email protected].


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!