Екстрені відключення світла та зниження захворюваності на ГРВІ. Головні події дня у Києві

863 0
Дайджест новин за 26 грудня.
Зимовий Київ. Фото: з відкритих джерел

Зимовий Київ. Фото: з відкритих джерел

Екстрені відключення світла

У Києві та області сьогодні – екстрені відключення світла. Графіки стабілізаційних відключень наразі не діють.

Горів будинок, в який раніше влучив ворожий дрон

В столиці горів будинок на вул. Жилянській, 116, в який раніше влучив ворожий дрон. Пожежу ліквідували. Жертв та постраждалих немає. Причина пожежі наразі встановлюється.

Падіння захворюваності на ГРВІ

У столиці за 51-й тиждень 2022 року зареєстровано 8720 нових випадків захворювання на грип та ГРВІ, зокрема і на COVID-19. Це на на 7,2% менше порівняно з попереднім тижнем.

Пропозиція зупиняти метро вдень

У Києві пропонують зупиняти роботу метрополітену в не піковий час та роздавати зекономлену електроенергію споживачам. Відповідну петицію зареєстрували на сайті Київської міської ради. Для розгляду вона має набрати 6000 голосів. 

Виставка ікон на ящиках з-під набоїв 

У Михайлівському соборі відкрили виставку ікон на ящиках з-під набоїв. Кошти з придбаних ікон будуть направлені на підтримку родин загиблих українських воїнів. Благодійна виставка триватиме до кінця року.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!