Іспанський футбольний клуб може купити «розумні» протези для бійців АТО

2528 0
Іспанський футбольний клуб «Атлетико» розглядає можливість профінансувати протезування «розумними» біонічними протезами поранених українських бійців АТО.
фото: www.akcent.org.ua

фото: www.akcent.org.ua

Про це розповіла координатор міжнародної спільноти «Хто як не ми» Надія Антошків в інтерв’ю «Радіо Свобода».

«Наразі ми не знаємо, чи зможемо знайти біонічні протези, які бажають отримати хлопці. Цього четверга (14 травня) ми будемо мати зустріч з представниками клубу «Атлетико» і покладемо їм на стіл всі дані щодо цих протезів. І представники клубу вже мають нам сказати, чи вони погодяться нас фінансувати, чи не погодяться», – зазначила вона.

Навіть якщо «Атлетико» не погодиться, то постраждалі хлопці продовжать реабілітацію в Іспанії. «Вони вже мали екскурсію по Мадриду. Після огляду лікарів вони відпочивають на березі Середземного моря», – сказала Антошків.

Джерело: Громадське.tv

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!