Керівник Офісу президента Андрій Богдан подав у відставку

4942 0
Ані на сайті президента, ані на офіційних сторінках Андрія Богдана чи Володимира Зеленського підтвердження чи спростування цієї інформації немає.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Керівник Офісу президента Андрій Богдан написав заяву про звільнення з посади за власним бажанням. Про це з посиланням на власні джерела повідомила низка провідних українських ЗМІ.

Читайте також: Керівник Офісу президента Андрій Богдан пропонує надати російській мові статус регіональної на Донбасі

Водночас, ані на сайті президента, ані на офіційних сторінках Андрія Богдана чи Володимира Зеленського підтвердження чи спростування цієї інформації немає.

За інформацією видання Liga.net, звільнення Богдана пов’язане з тим, що американська влада не погодила зустріч Володимира Зеленського з Дональдом Трампом, доки Андрій Богдан керує ОП, оскільки в МША триває слідство проти олігарха Ігоря Коломойського, адвокатом якого й був Андрій Богдан.

Нагадаємо, 21 травня Володимир Зеленський призначив львів’янина Андрія Богдана керівником Офісу президента. До цього він був його радником із юридичних питань.

Читайте також: МІсяць Зеленського-президента. Перші укази та заяви, які викликали бурхливу реакцію

Водночас він працював в уряді Віктора Януковича та підпадає під закон про люстрацію. Сам Андрій Богдан заявляв, що його люстрували несправедливо. У 2014 році Андрій Богдан став радником тоді ще очільника Дніпропетровської області Ігоря Коломойського, а згодом – його адвокатом. Петиція за відставку Богдана набрала необхідні 25 тисяч підписів за два дні.


Источник


Источник


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!