Коштом львівського бюджету доремонтують дорогу до комплексу Козловського за 6 млн грн

1812 0
Орендарем водойми є «Академія футболу» – компанія ексдепутата ЛОР та ЛМР від «Європейської солідарності» Григорія Козловського.
фото: Emily Resort - sport, medical, entertainment

фото: Emily Resort - sport, medical, entertainment

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради замовив додаткові роботи з капітального ремонту дороги від вулиці Личаківської до центрального входу на Винниківське озеро вартістю 6,1 млн грн. Про це стало відомо з інформації, оприлюдненої 2 грудня на сайті закупівель Prozorro, – пишуть Наші гроші. Львів.

Орендарем водойми є «Академія футболу» – компанія ексдепутата Львівської облради та Львівської міської ради від «Європейської солідарності» Григорія Козловського. Ця ж компанія скупила землю навколо неї. Тепер фірма називається «Емілі Івент Хол» і там працює однойменний івент-хол, Emily resort, Emily hotel тощо.

Читайте також: Як Винниківське озеро стало «басейном»

Капремонт дороги замовила ще у 2020 році Винниківська міська рада за 15,5 млн грн у ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» (надалі суму зменшили до 14,4 млн грн). Уже в кінці того ж 2020 року нібито виникла необхідність у виконанні додаткових будівельних робіт, не зазначених у початковому проєкті. Виявилось, що дорога просідає, треба передбачити замiну нестiйкого грунту на привозний і провести додаткове видалення дерев. Однією з причин було вказане й те, що у ходi будівництва комплексу змінились конфігурація та кількість заїздів на територію. А тому замовили робіт ще на 6,1 млн грн за прямою угодою.

Додамо, що, за даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ «Онур конструкціон інтернешл» зареєстроване у Києві, власниками є громадяни Туреччини Онур та Іхсан Четінджевіз, а також львів’янин Олег Фаріон. Фірма є одним з найбільших підрядників на ринку реконструкції доріг в Україні.

Нагадаємо, що на початку року у Винниках поблизу Львова відкрили найбільший івент-хол України, медцентр, надсучасний готель. Також тут працюють лижні траси. Комплекс активно підтримують блогери в Інстаграм та депутат Львівської обласної ради Григорій Козловський. Tvoemisto.tv з’ясовувало, що трапилось із Винниківським озером, довкола якого з'явився цей комплекс. Детальніше читайте в матеріалі.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!