Київ

«Київавтодор» проводить ремонт на ще трьох вулицях. Де буде перекрито рух

768 0
Деякими вулицями проїзд буде обмежено до літа
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На лівобережжі Києва навесні триватимуть ремонти ще трьох вулиць. Про це повідомляє КМДА.

Так на вулиці Юрія Шумського дорожники відновлюють капітальний ремонт. Наразі покриття оновлюють на кільцевій розв’язці – на перетині з вулицею Березняківською. До кінця травня заплановано закінчити весь обсяг робіт капітального ремонту.

На окремій частині вулиці Ентузіастів перекриють рух із 17 березня до 30 червня для проведення реконструкції. Тут на першому етапі прокладатимуть нову мережу дощової каналізації.

На Дніпровській набережній частково обмежать рух з 17 березня до 9 квітня через будівництво лівобережної розв'язки Дарницького залізнично-автомобільного переходу.

На частині Дніпровської набережної між вулицями Здолбунівською та Причальною буде частково обмежено рух:

  • 18 та 19 березня рух буде організовано однією смугою в кожному напрямку;
  • з 20 березня до 9 квітня працюватиме одна смуга в напрямку просп. Бажана і дві смуги в напрямку просп. Соборності.

 

Нагадаємо, цього року на Оболоні планують почати будувати нову дворівневу розвʼязку з велодоріжками. Реконструкція триватиме близько двох років. Пропускна спроможність вузла складатиме понад 11 тисяч автівок на годину. Як зазначають у КМДА, це у рази вище за перехрестя зі світлофором, яке постійно затримує рух, через що утворюються затори у пікові години.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!