«Львівелектротранс» отримав майже 50 тис. грн компенсації від винуватців ДТП

2689 0
50 тисяч гривень заплатили за минулий тиждень винуватці двох незначних аварій, що спричинили суттєві затримки в русі електротранспорту.
фото: plus.google.com

фото: plus.google.com

Минулого тижня на рахунок ЛКП «Львівелектротранс» поступили компенсаційні сплати на загальну суму майже 50 тисяч гривень від винуватців незначних ДТП, що спричинили суттєві затримки у русі міського електротранспорту. Про це повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на начальника служби безпеки ЛКП «Львівелектротранс» Ігоря Дворянина.

«Маємо позитивну динаміку зменшення кількості випадків та часу простоїв міського електротранспорту внаслідок незначних ДТП та паркування у непризначених для цього місцях», — говорить він.

Читайте також: Львів планує купити вживані трамваї по мільйону гривень за вагон

Штрафи заплатили винуватці двох аварій:

  1. За простій трамвайних вагонів по маршрутах № 2 та № 7 через перешкоджання руху 12 червня з 18:46 по 21:25 через ДТП, на вул. Личаківській з вини автомобіля марки «Ніссан». Отримано компенсацію на суму: 29 869,53 грн.
  2. За простій трамвайних вагонів по маршрутах № 2 та № 7 через перешкоджання руху 14 червня з 8:55 по 10:40 на вул. Мечникова внаслідок зіткнення автомобілів марки «БАЗ» та «Сітроен». Отримано компенсацію на суму: 19 676,83 грн.

Ігор Дворянин зазначає, що практика компенсації від винуватців ДТП вже напрацьована їхніми юристами та показує позитивну динаміку.

Нагадаємо, що у кінці минулого року поліцію зобов'язали надати ЛКП «Львівелектротранс» імена водіїв, через яких відбуваються затримки в русі електротранспорту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!