Політична реклама

Львівський аеропорт не прийматиме рейси 10-15 травня

1530 0
Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького не прийматиме рейси з вечора 10 травня до ранку 15 травня. Це пов'язано із завершенням реконструкції нової злітної смуги та монтажем необхідного обладнання, повідомляє прес-служба аеропорту.

"У зв'язку із пусконалагоджувальними роботами та перенесенням технічного обладнання, починаючи з 22.00 10 травня до 7.00 ранку 15 травня рейси авіакомпаній не обслуговуватимуть", - зазначено в повідомленні.

Раніше аеропорт поширив повідомлення, в якому було зазначено, що він не прийматиме рейси 13-14 травня. Завершення робіт передбачає встановлення сучасного світлосигнального обладнання, радіотехнічних засобів посадки, систем метеозабезпечення та іншого оснащення.

Реконструкція злітно-посадкової смуги аеропорту передбачає подовження злітної смуги з 2510 м до 3305 м. Планується, що після реконструкції, вже з 15 травня львівський аеропорт зможе приймати в 2,5 рази більше літаків, ніж нині, зокрема літаки класу "Д"-А 330 та "Боїнг-767". Нині львівський аеропорт обслуговує рейси десяти іноземних і трьох українських авіакомпаній.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!