Львівський «Пласт» планує за 20 років залучити 7000 членів

2300 0
Сьогодні, 21 листопада, пластуни Львова презентували перші напрацювання в рамках створення Пластового центру. Подія відбулась в пластовій домівці Львівського осередку Пласту, що на вул. Шептицьких, 16. Метою створення даного центру було збільшення можливостей для виховання молоді і, в свою чергу, збільшення членства організації у Львові.
Фото: lvivtoday.com.ua

Фото: lvivtoday.com.ua

«Мрією пластунів у Львові є те, щоб кожен охочий юнак чи юначка у місті мали можливість долучитися до Пласту. У планах осередку - 7000 пластунів у Львові до 2035 року – це приблизно 1% від населення. Створення пластового центру є одним з важливих кроків на шляху до цього. Хочемо наголосити, що це – лише проміжний результат роботи, адже  в майбутньому очікуємо на становлення декількох таких пластових центрів в різних районах Львова», – розповіли організатори, інформує прес-служба Львівської міськради.

В рамках функціонування Центру діятиме вишкільний центр, де відбуватимуться вишколи та тренінги для майбутніх виховників; передбачені нові приміщення для занять новацтва – менших пластунів та для юнацтва; буде облаштовано згодом коворкінг центр для старшого членства, кухня, хостел та багато іншого.

Довідка:

У 1989 році Станиця Львів - Пласту НСОУ відновила свою діяльність у Львові. На даний момент організація налічує 1500 членів у Львові, 5000 членів у всій Україні та понад 15 000 членів у всьому світі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!