Львів’ян запрошують на аудіо-посиденьки з Кузьмою

2196 0
Цієї суботи, 20 червня, у Парку культури урізноманітнять кінопокази під відкритим небом, додавши до них ще й аудіо-посиденьки. Напередодні концерту-триб'юту пам’яті Андрія Кузьменка слухатимуть його книгу «Я, Побєда, Берлін».
фото: facebook.com/ParkKulturyLviv

фото: facebook.com/ParkKulturyLviv

«Ця подія унікальна ще й тим, що разом із нами насолодитися сучасною українською прозою зможуть люди із вадами зору, для яких, сподіваємось, ця субота стане можливістю гарно провести час, поспілкуватись із людьми, що зіткнулись із такими ж проблемами та знайти нових друзів» - каже адміністрація парку.

Відома аудіо-книга Кузьми, який так раптово пішов із життя, «Я, Побєда і Берлін» (2006) - це квінтесенція його світобачення, море позитиву й іронії; тут весь Кузьма – такий простий, щирий і неповторний у своєму жанрі. У суботу, 20 червня, у Парку культури та відпочинку імені богдана Хмельницького слухатимуть саме її. Початок посиденьок о 18:00.

Деталі - за посиланням

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!