Львів’ян запрошують на концерт хорової капели «Дударик»

2904 0
Спеціальна гостя «Різдвяного концерту» – оперна діва Софія Соловій, яка приїжджає з Італії.
Фото: Фейсбук-сторінка "Дударик"

Фото: Фейсбук-сторінка "Дударик"

19 та 20 січня у Львівській філармонії відбудуться Різдвяні концерти хорової капели «Дударик». Автор ідеї  та аранжувань для виступу – директор і диригент «Дударика» Дмитро Кацал.

Сам Дмитро – вихованець капели «Дударик», продовжує традиції розвитку хорової школи та капели, які заклав його батько, засновник «Дударика» Микола Кацал. Композитор, автор духовних хорових композицій, обробок українських народних пісень, колядок, щедрівок для хору. Для «Різдвяного концерту» він запросив сопілковий квінтет «Дудаліс», Rock Orchestra і Академічний симфонічний оркестр Львівської філармонії, щоб розказати про Різдво мовою музики. 

Спеціальна гостя «Різдвяного концерту» – оперна діва Софія Соловій, яка приїжджає з Італії. Її знають як виконавицю арій Донни Ельвіри з опери «Дон Жуан», Паміни з «Чарівної флейти», Графині з «Весілля Фігаро» та багатьох інших. На «Різдвяному концерті» вона додасть колоритного звучання відомим різдвяним композиціям.

Початок концерту – о 18:30. Вартість квитків – від 100 до 300 грн. Придбати їх можна в касі філармонії (номер телефону – 032 235 89 46) та за посиланнями: 19 січня та 20 січня.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!