«Дударик» оголосив збір на багатофункційний безпілотник для розвідників

1129 0
Невдовзі капела вирушить у європейське турне із подвійною місією. Усі кошти від концертів спрямують на потреби 24 бригади.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Львівська національна академічна чоловіча хорова капела «Дударик» ініціює серію благодійних заходів, спрямованих на придбання безпілотника для 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила. Невдовзі капела вирушить у європейське турне із подвійною місією. Про це повідомили в пресслужбі капели.

«Це культурна дипломатія, а саме концерти, які дають змогу європейцям ознайомитись з історією України через музику, отримати неупереджену інформацію про війну росії проти України, про відвагу і відданість українців у цій боротьбі. Усі кошти від концертів спрямують на потреби 24 бригади, зокрема для придбання безпілотника. Знаємо з перших уст, що це збереже не одне життя наших військових та завдасть багато «бавовни» окупантам»,  зазначив керівник «Дударика» Дмитро Кацал. 

Читайте також: На війні з росією загинув захисник із Львівщини Ігор Суряк

Дударик запрошує мистецьких партнерів з інших міст України долучатись до цієї ініціативи, а також долучитися до збірки коштів на безпілотник для побратимів в ЗСУ.  Його вартість становить 50 тисяч доларів або 2 мільйони гривень. Переказати кошти на придбання літачка можна за реквізитами, які можна знайти за посиланням.

Нагадаємо, що напередодні «Дударик» презентував пісню «Чорна рілля ізорана». Це  українська козацька балада, записана на згадку про наших Героїв, які вже не повернуться з війни росії проти України.

Ольга Коваль

 

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!