Львів’ян запрошують обговорити міське планування вулиць

1867 0
Під час обговорення використовуватимуть досвід роботи над проектом реконструкції вулиці Бандери.

У Львові обговорюватимуть міське планування та реконструкцію вулиць на основі досвіду роботи над проектом «Вулиця для всіх». Про це йдеться на сторінці події у Facebook.

Читайте також: Що чекає на вулицю Бандери після громадських слухань

Зокрема, 4 вересня, о 19:00, у приміщенні URBAN бібліотеки, що на вул. Устияновича, 4) відбудеться обговорення з метою опрацювання рекомендацій щодо планування вулиць та лани міста з реконструкції вулиць у форматі «Urban Cafe».

Програма

  • представлення результатів дослідження (фокус-групових дискусій);
  • напрацювання рекомендацій щодо планування вулиць у Львові із залученням всіх зацікавлених сторін на основі досвіду проекту «Вулиця для всіх» та думок учасників зустрічі;
  • представлення та обговорення планів щодо реконструкції вулиць у Львові за участю експертів міської ради Львова.

Читайте також: Отже, асфальт чи бруківка? Як львів’яни спланували оновлення вулиці Бандери

Для відвідувачів вхід вільний. Додамо, що у вересні проект реконструкції вулиці Бандери у Львові, яку планують реконструювати наступного року за проектом «Вулиця для всіх», обговорюватимуть на депутатській комісії. Крім цього, нещодавно Інститут міста оприлюднив оновлену візуалізацію вулиці. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!