Львів’янам пояснили, чому вранці більшість автобусів не виїхали на маршрути

6536 3
В управлінні транспорту Львівської міської ради відсутність громадського транспорту на маршрутах пояснили сильними морозами.

«План випуску автобусів на сьогодні – 427 машин. Реально на маршрутах працює менше. Перевізники повідомляють, що автобуси сходять з маршрутів через технічні причини – замерзають двері, дизель. Техніка не витримує таких морозів», – прокоментував Віктор Щир, начальник управління транспорту ЛМР.

«Всі автобуси працюють на дизелі, який витримує температуру до мінус 15°С. Таку гарантію дають нам постачальники дизелю. Температура значно нижча, ніж мінус 15°С, тому працювати важко», – зазначив Микола Шкурган, директор підприємства «Міра і К».

Читайте також: Львів’ян закликають не проходити повз людей і тварин, які потребують допомоги

«Наші машини виїхали по максимуму. Є проблеми з приватними перевізниками: «Богдани» не витримують морозу – посідали акумулятори, позамерзали системи. На території АТП автобуси прогріваємо. До дизелю додали присадку, але вона мало допомогла. Ті автобуси, які з 10:00 на маршрутах, вже двічі заїжджали на вул. Авіаційну, щоб розігрівати систему. Робимо все можливе, щоб транспорт міг працювати», – розповів директор АТП №1 Ярослав Іванець.

«Зараз трамваї курсують краще. Є проблеми з тролейбусами, бо машини замерзають на лінії. Станом на 12:00 випуск було збільшено до 24 машин», – додали в диспетчерській службі ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, згідно з результатами моніторингу від ГО «За якісний транспорт», станом на 09:00-09:30 у Львові на 27 маршрутах не виїхав жоден автобус, а на 15 автобусних маршрутах виїхало не більше двох автобусів.

Вранці жодного автобуса не було на таких маршрутах: №№ 1а, 2а, 4а, 6а, 7, 9, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 27, 33, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 44, 47а, 48, 54.

Радимо львів’янам планувати свої поїздки в громадському транспорті заздалегідь та моніторити онлайн наявність автобусів на маршрутах: це можна робити на спеціальних ресурсах (за посиланням тут або тут).

Додамо, що у Львові упродовж Різдвяних свят обіцяють сильні морози.

Актуальна інформація: У Львові погіршується погода: гарячі телефони, пункти обігріву, лікарні

 


Читайте також:
8 Січня, 2017 23:25
Світлана То велика новина, що в Україні бувають морози? Це вони серйозно? А якже ви їм ліцензії видавали, тільки на літо чи що?
8 Січня, 2017 22:55
Пасажир Оце за безквитковою системою вже далі 25 років працюють автоперевізники. Цікаво, яку вже суму вони відвалили за це нашому начальству? Може Юрій Луценко знає...?
8 Січня, 2017 10:52
львівянин В управлінні транспорту Львівської міської ради відсутність громадського транспорту на маршрутах пояснили сильними морозами, тобто визнають, що ліцензіїї видані(продані) не підготовленим підприємствам. а може вони не знали, що у нас буває більше -30 морозу?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!