Львів’яни хочуть врятувати віллу, збудовану ще за часів Австро-Угорщини

6920 1
На сайті Президента України з’явилася петиція, яка пропонує зберегти старовинну віллу, збудовану ще за часів Австро-Угорщини. Львів'ян закликають долучатися та підписувати петицію.
фото: facebook (Варта1)

фото: facebook (Варта1)

Автор петиції висловлює пропозицію зберегти віллу в існуючому вигляді. Споруда знаходиться за адресою: вулиця Академіка Єфремова, 26. Будівлю зараховують до пам’ятки Віденської школи архітектури. Подальше існування вілли – під загрозою, адже новий власник планує її знести, – зазначає автор.

Читайте також: Електронні петиції тепер можна адресувати й до Верховної Ради

«Будинок є двоповерховий. Це вілла (особняк), збудована в період Австро-Угорської імперії, близько 1900 року. У міському бюджеті немає коштів для виготовлення дослідної документації та щоб присвоїти вказаній споруді охоронний статус», – йдеться у тексті петиції. Нині вдалося зібрати 37 підписів із необхідних 25 000. Проголосувати можна ще протягом 90 днів за посиланням.


Читайте також:
29 Грудня, 2015 12:54
666 ...отак імпотенти(патрійоти) признаються в своїй конкретній неспроможності зберігти отакі "надбання" ... продається ВСЕ ! ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!