Львів'яни продаватимуть свої таланти, аби допомогти військовим

2620 0
Львів’яни організували он-лайн ярмарок, на якому можна придбати товари чи послуги і таким чином допомогти військовим в зоні АТО.
Фото: "Ярмарок талантів" на Facebook

Фото: "Ярмарок талантів" на Facebook

«Ярмарок талантів» є безтерміновим заходом, продавати і купувати товари можна у будь-який момент після погодження між покупцем і продавцем, повідомляють організатори на Facebook.

Загалом на ярмарку запропоновано 50 лотів-талантів серед яких  урок гри на саксофоні у професіонала, навчання водійській майстерності чи стрільбі з лука, або навіть організоване івент-агенцією свято чи бізнес-консультація. Перелік талантів можна знайти тут.

Запропонувати свій талант на ярмарку можуть усі охочі. Для цього потрібне фото таланту, продукту чи послуги, запропонувати категорію, в яку можна включити талант та контакти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!