Мера Сколе засудили до 6,5 років в'язниці за хабар

2660 0
Судове провадження триває вже кілька років.
фото: ukrnationalism.com

фото: ukrnationalism.com

15 березня суд виніс вирок міському голові Сколе Володимиру Москалю, якого затримали у 2015 році при одержанні хабара в розмірі 18 тис. грн. Про це повідомляє місцеве видання Skole Today.

Мер міста отримав 6,5 років ув’язнення, а юрисконсульт – 5,5 років з конфіскацією майна. Адвокати підсудних не погоджуються з оголошеним вироком та готуються подати апеляцію.

Депутатка Сколівської міської ради Оксана Бондар розповіла Zaxid.net, що термін ув'язнення рахується від 11 серпня 2015 року, коли суд обрав запобіжний захід. Однак під вартою мер не був, оскільки сплатив заставу. Зараз Володимир Москаль продовжує виконувати обов'язки і готує апеляцію.

Судове провадження триває вже кілька років. На хабарі міського голову Сколе Володимира Москаля та юрисконсульта Сколівської міськради затримали 10 серпня 2015 року. Вони вимагали та отримали від підприємця 18 тис. грн. Посадовці пообіцяли йому передати в оренду об’єкт комунального майна та зменшити орендну плату за його користування.

Через кілька днів, а саме 13 серпня 2015 року Галицький районний суд відпустив Володимира Москаля під заставу 48 тисяч гривень та відсторонив на два місяці від посади міського голови.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!