На Amazon Prime вперше з'явилась українська озвучка

1353 0
Раніше були лише субтитри.
Фото: Lifehacker

Фото: Lifehacker

Стримінговий сервіс Amazon Prime вперше продублював українською мовою свій продукт. Ним став третій сезон серіалу «Джек Раян». Про це у своєму Twitter написала перекладачка Олена Лісевич.

«Ну що, шановні, цей день настав: Amazon Prime продублювали новий сезон «Джека Раяна».

Субтитри та дубляж також є для першого сезону, у другому ж немає нічого», – зазначила вона.

Раніше на Amazon Prime були лише українські субтитри – у серіалах «Володар перснів» і «Список смертників».

 

 

 

«Джек Раян» (Tom Clancy’s Jack Ryan) – американський телесеріал у жанрі шпигунський трилер на основі персонажа серії романів Тома Кленсі. Головну роль у ньому грає Джон Кразінські. Перший сезон вийшов на Amazon Video 31 серпня 2018 року. Третій сезон вийшов на Amazon Prime у грудні цього року.

Нагадаємо, інша стримінгова платформа Netflix почала дублювати фільми українською мовою у 2020 році. Саме тоді дві українські студії – Postmodern Postproduction і «Так Треба Продакшн» стали офіційними партнерами Netflix.

Одними з перших цей стример продублював такі серіали як «Бріджертони», «Статеве виховання», «Корона», «Ферзевий гамбіт», «Паперовий будинок» та «Дивні дива».

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!