На лівому березі Києва обмежать рух транспорту через ремонти

1005 0
Ремонтні роботи триватимуть кілька днів.
Ремонт доороги. Фото: з відкритих джерел

Ремонт доороги. Фото: з відкритих джерел

На проспекті Миколи Бажана розпочинається новий етап поточного ремонту. Рух обмежать від проспекту Петра Григоренка до Дніпровської набережної із 26 до 28 жовтня включно.

Джерело: КМДА

«На просп. М. Бажана виконають поточний ремонт у другій правій смузі на ділянці від просп. П. Григоренка до Дніпровської набережної (між станціями метро «Позняки» і «Осокорки») у напрямку Південного мосту. Саме ця смуга має найбільші пошкодження від великовагового транспорту. Ремонтні роботи триватимуть кілька днів», – пояснюють там. 

Протягом цього часу знімуть старе й влаштують нове покриття. Під час робіт рух крайніми двома смугами буде частково обмежать. 

Читайте також: McDonald's відкрив ще п'ять закладів у Києві. Де саме 

Нагадаємо, у Києві на низці тролейбусних маршрутів продовжать курсувати автобуси, доки ситуація із електроенергією не стабілізується.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!