На Львівщину прибув предстоятель ПЦУ Митрополит Епіфаній

5777 0
Митрополит приїхав на освячення церкви у Солонці.
Фото: Вечірній Київ

Фото: Вечірній Київ

На Львівщину 9 серпня прибув предстоятель Православної церкви України – Блаженніший митрополит Київський і всієї України Епіфаній. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Там уточнили, що митрополит Епіфаній приїхав у село Солонку, щоб освятити храм Преображення Господнього ПЦУ, що на вул. Червоної Калини, 2а. Освячення церкви та Божественна літургія за участі митрополита Епіфанія розпочалось о 9.00.

Читайте також: Глава ПЦУ Епіфаній освятив хрест під будівництво церкви на Сихові

Візит митрополита до Львова наразі не планується.

 

Нагадаємо, 15 грудня 2018 року в Києві відбувся Об'єднавчий Собор, на якому обрали предстоятеля Української помісної автокефальної православної церкви. Ним став 39-річний митрополит Переяславський і Білоцерківський Епіфаній. 6 січня Православна церква України отримала Томос. 

Відео: Микола Пущак


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!