Політична реклама

На різдво у Львові пластуни проведуть святкове дійство

1482 0
7 січня в центрі Львова, недалеко від новорічної ялинки, відбудеться справжнє святкове дійство - Різдвяна Свічечка. Пластуни запрошують на спільне святкування Різдва усіх мешканців та гостей Львова.

З 18:00 до 19:00 год різдвяна сцена наповниться пластовим духом, повідомляє прес-служба Львівськї міськради. Пластуни показуватимуть вертепи, проведуть конкурси на найкращі різдвяні страви, костюми, звізди, а також із усіма львів'янами радісно та гучно прославлятимуть Христа через колядки.

Різдвяна Свічечка - захід, під час якого пластуни по всьому світі святкують народження Христа. Це свято, яке об'єднує пластунів, їхні родини. Цього року хлопці та дівчата мають велике бажання на Різдво об'єднати всіх львів'ян.

Пластуни проводитимуть конкурси на найкращий костюм ангела, смерті, чорта, жида та інших. Також, буде показано пластовий вертеп. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!