На правах реклами

На шостий «Львівський напівмарафон – 2016» приїхали учасники п’яти країн

1973 0
Цієї неділі прихильники бігу на довгі дистанції з України, Польщі, Швеції, Норвегії та США отримали можливість помірятись силами та позмагатись за кругленьку винагороду в рамках шостого Львівського напівмарафону. Генеральним спонсором забігу виступила компанія ШипШина.
Фото: facebook.com/sverbyvus.org.ua

Фото: facebook.com/sverbyvus.org.ua

Підприємство вже не вперше підтримує спортивні заходи в нашому місті та сприяє поширенню здорового способу життя як серед свого колективу, так і за його межами. Цього разу компанія допомогла в організації та проведенні шостого «Львівського напівмарафону-2016», в якому між іншим взяв участь один із працівників ШипШини і пробіг 21 кілометр майже за 2 години.

Близько 350 учасників напівмарафону мали три години на подолання нелегкої дистанції. Старт змагань відбувся біля оперного театру, а далі маршрут пролягав  вулицями Князя Романа, Пекарська, Мечникова та рельєфом парку Погулянка. На фініші всі учасники отримали пам'ятні медалі, а переможці серед чоловіків і жінок сертифікати від компанії Шипшина на суму 5000, 3500 та 2500 грн, а також цінні подарунки від спонсорів.

У рамках «Львівського напівмарафону – 2016», окрім основної дистанції, влаштували також «Благодійний пробіг 4 км», у якому могли взяти участь усі охочі. Ця дистанція мала на меті зібрання коштів на лікування 4-річної Анни Юринець.

Щорічне проведення напівмарафону вже стало гарною традицією міста Лева, яка з кожним роком набирає обертів і масштабності, стираючи кордони та збільшуючи кількість учасників з усіх куточків світу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!