На правах реклами

Садочок, в якому дітей не змушують спати: на Сихові відкриють новий дитячий клуб

11047 0
Вже в жовтні на Сихові відчинить двері новий дитячий клуб - "Садочок МаМаЛя". Про унікальні програми, які використовуватимуть тут, розповідає засновниця закладу - Соломія Ястремська .

Створюючи "Садочок МаМаЛя", ми намагались побачити світ очима дитини, згадували наші дитячі мрії, прислухались до мрій своїх двох дітей, всім серцем прагнули створити затишне, цікаве, уважне до дитини середовище.

Дитячий клуб "Садочок МаМаЛя" – це великий, затишний, навчально-ігровий простір з різноманітними зонами дитячої діяльності:

– професійна, де можна побавитись в різні професії

– сенсорна, де можна пізнати та відчути властивості навколишніх предметів

– художня зона, де діти розвивають фантазію, уяву, творчі здібності, 

– музичний куточок та затишна зона відпочинку, де посеред насиченого дня можна полежати з друзями на мяких подушках, погортати книжечки, чи просто розслаблено побативитись  улюбленою іграшкою.

Навчальні програми

Спираючись на новітні тенденції світової та української педагогіки, ми забезпечимо нашим Ма-ма-лятам всебічний розвиток, сприятимемо становленню творчої особистості. Розвиваємо дрібну моторику, мовлення, сенсорний розвиток, вивчаємо світ навколо нас, знайомимось з математикою, розвиваємо фантазію, уяву і творчі здібності. Виховуємо естетичний смак. Також дітки вивчатимуть англійську мову, слухатимуть казки, колискові і класичні музичні твори, розвиваємо навики самообслуговування і особистої гігієни.

Ми створили своєрідний дитячий арт-простір з елементами народного малярства в сучасному дитячому інтер'єрі. Перебуваючи в середовищі, де дитина оточена широкоформатними зображеннями з мотивами народного малярства, де дітям вмикають гарну музику, де слухають казки, показують репродукції  картин, фотографії архітектурних шедеврів –природньо розвивається естетичний смак, відбувається становлення креативної особистості, тут гармонійно і повноцінно зростатимуть діти.

Слухання, читання, споглядання – це види діяльності, які змушують зупинитись, вникнути, задуматись, виховують посидючість та глибину сприйняття, такі важливі для креативного мислення.

В садочку буде домашня, відповідальна, дружня до дитини атмосфера, групи кількістю 15 дітей, доброзичливі, професійні наставники, що прислухаються до потреб наших дітей. Одночасно в групі перебуває двоє дорослих наставників.

Впродовж дня діти мають прогулянки на власному садочковому подвір’ї, де грають в організовані групові ігри, досліджують навколишнє середовище та явища природи, відвідують екскурсії.

Між активними фазами навчання, ігор та прогулянок, малята, які потребують сну, відпочивають у затишних спальних кімнатах, але ми знаємо, що є малята, які не люблять спати в садочку, такі діти можуть разом з своїми наставниками займатись улюбленими справами в ігровому просторі.

Вікові групи, час роботи

Садок приймає дітей віком від 2 до 6 років.

Доглядаємо дітей з 8:00 до 19:30 години.

Забезпечуємо 3-рьох разове харчування + перекус.

Ціни

Садок повного дня: сталий абонемент 2850 + 25 грн за кожен день відвідування,  садок неповного дня: 2100, знижка на другу дитину 300 грн. погодинне перебування: – 35 грн за годину, харчування оплачується додатково. 
Ми пропонуємо тиждень безкоштовної адаптації в садочку для дитини.

Адреса

м.Львів, вул О. Довженка, 12

За детальнішою інформацією звертайтесь за номером: 066 787 82 79

Facebook/sadokmamalya


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!