Наступний раунд переговорів з Росією відбудеться в Туреччині

1620 0
Перемовини з Росією мають відбутися 28-30 березня.
Переговори України з Росією/фото з відкритих джерел

Переговори України з Росією/фото з відкритих джерел

Черговий раунд переговорів між Україною і Російською Федерацією відбудеться 28-30 березня в Туреччині. Про це повідомив член української делегації та голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія.  

«Сьогодні на черговом раунді перемовин по відео було прийнято рішення провести наступний живий раунд двома делегаціями в Туреччині 28-30 березня. Деталі згодом», – написав він. 

Нагадаємо, що 28 лютого відбувся перший раунд переговорів між Україною та Росією. 3 березня відбувався другий раунд переговорів між Україною та Росією, а третій 7 березня. Четвертий раунд переговорів відбувся у форматі відеоконференції 14 березня. Ключове питання перемовин – негайне припинення вогню та відведення військ із території України.

Попередньо радник голови Офісу президента Михайло Подоляк зазначав, що позиція України на перемовинах залишається незмінною: мир, припинення вогню, негайне відведення військ і гарантії безпеки.

Читайте також: «Комунікація важко, але йде», – Подоляк про перемовини з Росією

Нагадаємо також, що 10 березня у Туреччині відбулися тристоронні перемовини міністрів закордонних справ України Дмитра Кулеби, Росії Сергія Лаврова та Туреччини Мевлютом Чавушоглу. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!