Наталія Піпа офіційно перемогла у 115-му окрузі у Львові

3801 0
На другому місці самовисуванець Юрій Михальчишин.
Фото: uhp.org.ua

Фото: uhp.org.ua

ЦВК опрацювала 100% протоколів у 115-му виборчому окрузі, до якого входить Сихівський і частина Личаківського району. 30,1% виборців проголосували за кандидатку від партії «Голос» Наталію Піпу.

Читайте також: Хто з мажоритарників перемагає у Львові. Динамічна інфографіка

Найближчий конкурент Юрій Михальчишин має 21,73%. Також на цьому окрузі балотувалися самовисуванець і чинний міський голова Винників Володимир Квурт, кандидатка від «Слуги Народу» Катерина Шубка та заступник міського голови Львова та кандидат від «Самопомочі» Андрій Москаленко.

Додамо, що на 116-му окрузі перемогу здобув кандидат від «Європейської Солідарності» Микола Княжицький, у 117-му — також кандидат від «Голосу» Ярослав Рущишин, а на 118-му окрузі лідирує кандидатка від «Голосу» Галина Васильченко.

Читайте також: Хто перемагає на округах Львівщини. Інфографіка

Наталія Піпа пластунка, має диплом зі спеціальності «Економічна кібернетика» ЛНУ імені Івана Франка. Також є випускницею магістерської програми з управління неприбутковими організаціями УКУ. Працювала страховою брокеркою в компанії «Дністер», фандрейзеркою у навчально-реабілітаційному центрі «Джерело».

Була членкинею УГП від часу заснування партії у 2014 році. Того ж року вона створила разом з однодумцями ГО «Кращий Сихів», що виникла як результат тривалої боротьби за сквер в мікрорайоні «Санта-Барбара», де вона живе. Тепер це Сквер Гідності.

У 2015 році Наталія Піпа балотувалась у мажоритарному окрузі на Сихові до Львівської обласної та міської рад, але безуспішно. Далі активно займалась громадською і партійною роботою, зокрема була заступницею Львівського міського осередку УГП. Цього року ГО «Кращий Сихів» відкрила першу екостежку у Сихівському лісі та провела на Сихові екофестиваль.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!