Польські графітчики розмалюють стіну у спальному районі Львова

2580 0
10-13 жовтня до Львова приїдуть польські графітчики і розмалюють одну з львівських глухих торцевих стін у спальному районі.
Фото: artpie.co.uk

Фото: artpie.co.uk

Потрібна стіна приблизно 50 метрів квадратних відносно у хорошому стані з доброю проглядністю, повідомляє Олександра Сладкова у Facebook-групі Urban Cafe. Перевага надається спальним районам.

«Проект втілять за кошти гранту, який передбачає відшкодування всіх витрат. Хочемо, щоб розмалювали стіну у спальному районі, аби максимально привернути увагу до нецентральних районів міста. Художники мають кілька варіантів ескізів. Ми надішлемо їм фотографії стіни, і як її розмалюють буде залежити від того, де вона розташована», - розповіла tvoemisto.tv начальник управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури департаменту розвитку ЛМР Олександра Сладкова.

Свої пропозиції щодо варіантів стіни можна писати на сторінці у Facebook.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!