Порошенко сподівається, що скоро львів'яни зможуть їздити до Польщі без віз

7364 1
Президент України Петро Порошенко сподівається, що до зони малого прикордонного руху з Польщею у перспективі можуть бути включені також Львів та Люблін. Про це він сказав сьогодні на зустрічі з представниками української громади у Любліні.
Фото: travelby.com.ua

Фото: travelby.com.ua

"Розширяємо зону вільну малого руху. Я сподіваюсь та не виключаю, що до неї потраплять Львів та Люблін", - цитує президента УНІАН.

Читайте також: Нові правила отримання польської шенген-візи у Львові. Інфографіка

Нагадаємо, режим зони малого прикордонного руху між Польщею та Україною діє з літа 2009 року та дозволяє мешканцям 30-кілометрової прикордонної зони відвідувати Польщу без віз.

Читайте також: МЗС запропонувало Польщі скасувати візи для львів'ян

17 грудня у Варшаві представники України та Польщі підписали договір про розширення цієї зони на ще 4 населені пункти та впровадили чергові пом’якшення для українців, котрі мають право їздити до Польщі в рамках МПР. Раніше повідомлялося, що Україна хоче розширити зону МПР до 50 км.


Читайте також:
19 Грудня, 2014 12:18
Оксана Булка -Галандюк Дякувати Богу це не Порошенка заслуга ,а всіх тих поляків .що проживали ,а деякі загнули ,а іх нащадки отримали карти поляка ,і приязнь звичайно ,ще украіно -польська
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!