Продовження карантинних обмежень та вакцинація безпритульних. Головне за добу

1123 0
Коротко про головні новини за минулу добу.

У Львові вакцинувати від Covid-19 розпочинають безпритульних. Пункт щеплень розташують у Центрі обліку та нічного перебування бездомних громадян, що на вул. Кирилівській, 3а. Вакцинуватимуть тут з 11:00 по 18:00. 

У Львові продовжили карантинні обмеження до 13 грудня, оскільки 605 хворих із коронавірусом перебуває у міських медичних закладах, а Львів досі перебуває у «червоній зоні». 

Читайте також: «Їли навіть землю». Спогади жінки, яка пережила жах Голодомору

Медики Львівської клінічної лікарні на залізничному транспорті врятували жінку, у якою виявили яєчникову вагітність. Такі випадки – дуже рідкісні, трапляються раз на десять тисяч.

Сьогодні у Львові на площі біля пам’ятника Т. Шевченку відбудеться панахида за жертвами голодоморів 1921-1922, 1932-1933, 1946-1947 років в Україні, а опісля львів'яни долучаться до всеукраїнської акції «Запали свічку».

Читайте також: У Львові у день «чорної п’ятниці» утворилися черги на в’їздах та у магазинах ТРЦ

У Львові затвердили містобудівні умови та обмеження на будівництво п'ятисекційного комплексу з житловими, офісними приміщеннями, підземним паркінгом і дитсадком, а також знесенням наявних споруд на вул. Зеленій, 111.

Українська розвідка отримала інформацію про те, що в Україні на 1 грудня готується державний переворот, зокрема у нього хочуть втягнути бізнесмена Ріната Ахметова.

Covid-сертифікат про вакцинацію відтепер можна завантажити у додатку «Дія» у форматі PDF. 

Читайте також: Щодня запитуйте себе: «Як навчитися радіти життю?» або коли треба звернутися до психолога

Президент України Володимир Зеленський призначив професорку Львівського національного університету ім. Івана Франка Оксану Грищук суддею Конституційного Cуду України. 

У Львові проведуть відкритий конкурс на визначення найкращого ескізу муралу, який мали б створити на вул. Захисників України. 

Гарного Дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!