Путін заявив, що росія з 24 лютого нічого не втратила

1513 0
Зі слів президента країни-агресора, рф «до кінця виконає свій обов’язок щодо захисту Донбасу», «зміцниться зовні та внутрішньо».
Фото: kremlin.ru

Фото: kremlin.ru

Президент російської федерації владімір путін заявив, що від початку повномасштабної війни проти України росія не втратила нічого. Про це він сказав під час Східного економічного форуму у владивостоці 7 вересня, повідомляє УП з посиланням на російське видання «РИА Новости».

«Упевнений, що з 24 лютого РФ нічого не втратила, але головний здобуток – це зміцнення суверенітету. Росія – суверенна держава, ми завжди захищатимемо свої національні інтереси, проводячи самостійну політику», – заявив путін.

Він додав, що рф «до кінця виконає свій обов’язок щодо захисту Донбасу», «зміцниться зовні та внутрішньо».

Окрім того, президент країни-агресора переконаний, що росію неможливо ізолювати, оскільки вона з використанням своїх природних конкурентних переваг продовжить нарощувати свій транспортний потенціал, розширювати мережу автомобільних доріг та залізниць, будувати нові підходи до морських терміналів та збільшувати їхню потужність. Відтак, рф цілком здатна забезпечити себе природними ресурсами.

Зі слів путіна, суттєву роль в цьому відіграє Далекосхідний федеральний округ, оскільки він є найважливішим постачальником як на внутрішній ринок, так і для закордонних партнерів нафти, природного газу, вугілля, металів, лісів та водних біоресурсів. Російський глава вважає, що Захід «в ім’я горезвісного єднання» кидає у пічку все.

«Досягнутий рівень промислового розвитку Європи, якість життя людей, соціально-економічна стабільність – все це кидається в топку санкційної печі, витрачається за вказівкою з Вашингтона в ім'я горезвісної євроатлантичної єдності, а по факту приноситься в жертву задля збереження диктатури Сполучених Штатів у світових справах», – зазначив путін.

Він також сказав, що навесні багато іноземних корпорацій оголошували про вихід з росії, а сьогодні «одне за одним закриваються виробництва та робочі місця у самій Європі». Путін упевнений, що одна з причин цього – «розрив ділових зв'язків із Росією», мовляв, «влада ЄС позбавляє європейські підприємства енергоресурсів, сировини, ринків збуту».

Він також звинуватив США у тому, що вони підірвали основи світового економічного порядку. І додав, що «Захід прагне зберегти вигідний йому світовий порядок за вигаданими ним правилами».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!