Рада заборонила російську музику в медіа та громадських місцях

2203 0
Також нардепи заборонили імпорт та продаж російських книг.

Верховна Рада України ухвалила закон про заборону використання російської музики, а також проголосувала закон щодо заборони імпорту та продажу книг з рф. Про це у Telegram повідомив нардеп Ярослав Железняк.

«Рада заборонила російську музику (№7273-д) в українських медіа та громадському просторі. ЗА – 303. Також Парламент заборонив імпорт та розповсюдження книг та іншої видавничої продукції (№7459) з рф, тимчасово окупованих нею територій України та з Білорусі. ЗА – 306», – написав він.

Читайте також: Російський бізнес у Львові та області. У кого можуть вилучити майно

Нагадаємо, що законопроєкт №7273д про заборону публічного виконання російських пісень, а також їхнього використання на радіо та телебаченні зареєстрували у ВРУ 29 травня.

Документ пропонує заборонити публічне виконання, показ, демонстрацію музичних творів, здійснених або створених співаком, який є або був у будь-який період після 1991 року громадянином держави, визнаної Верховною Радою державою-агресором. 

Крім того, пропонують створити перелік виконавців держави-агресора, які засуджують агресію проти України. 

Надалі законопроєкт має підписати голова ВРУ та президент України. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!