Ryanair скасовує всі рейси до червня

2540 0
Із 24 березня рейси Ryanair припинені.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Ryanair скасовує усі рейси після 24 березня і відновить польоти не раніше як у червні. Про це йдеться в повідомленні гендректора авіакомпанії Майкла О'Лірі на сторінці у Фейсбуку.

«Ми не плануємо виконувати рейси протягом квітня і травня, але це буде залежати від рекомендацій урядів країн, і у всіх випадках ми будемо дотримуватися цих інструкцій», – каже він.

Читайте також: Львівські готелі також ідуть на карантин

Із 24 березня усі рейси Ryanair припинені. До цього авіакомпанія працювала, бо виконувала надзвичайно важливі рейси й рятувальні польоти. Додамо, що більшість авіакомпаній припинили виконувати рейси в Україні з 13 березня.

Нагадаємо, 17 березня Україна припинила міжнародне пасажирське сполучення, як авіа, так і залізницею й автобусами. Потрапити в Україну можна на власному авто через пункти пропуску у Краковці та Раві-Руській. Пішохідне сполучення через кордон також закрили. На виїзд обмежень немає, водночас Польща не впускатиме іноземців через карантин, тож виїхати туди через кордони, що на Львівщині, не можна. 

Із 18 березня заборонили міжміське й міжобласне пасажирське сполучення, зокрема автобусне й залізничне. У ЛОДА пояснили, що для працівників тих підприємств, що впливають на життєдіяльність області, організують спеціальні рейси. 

Натомість їздити на власному авто можна без обмежень. Як обміняти залізничні квитки на завчасно придбані рейси читайте у матеріалі Tvoemisto.tv.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!