Що львів’яни думають про місто, дороги та паркування? Інфографіка

2653 0
Центр IRI провів на замовлення Канади опитування, аби визначити, мешканці, яких міст України найбільше ним пишаються. Проте, центром було задано питання, які стосуються і наданню послуг у місті, ставлення жителів до якості доріг, власного мера та громадського транспорту. Що на всі ці питання відповіли львів’яни?
Фото: cheap-trip.eu

Фото: cheap-trip.eu

За даними опитування, найбільше своїм містом пишаються все ж львів'яни (73%). На другому місці опинились вінничани (72%), а слідом за ними -  одесити (72%), харків'яни (71%), іванофранківці (71%) й тернополяни (70%).

В той ж час 28% львів’ян при нагоді виїхали б за кордон. В інше місто змогли б переїхати менше 1% мешканців Львова.

 

Стан тротуарів. Тільки 1% львів’ян назвали стан тротуарів у місті ідеальним, більшість – 46% вважають стан пішохідної частини міста середнім, ні добрим, ні поганим. Таку ж думку мешканці висловили і про якість доріг (41%).

Медичні заклади, транспортна інфраструктура, навчальні заклади та парковки – все це львів’яни оцінюють середніми показниками. В той ж час, стан парковок не подобається багатьом (28%) жителям.

35% львів’ян вважають, що місто погано пристосоване для людей з особливими потребами. 

55% мешканців Львова в декотрих питаннях погоджуються з роботою мера міста, 6% - категорично не погоджуються, а 17% - не погоджуються в декотрих питаннях

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!