Сьогодні до Львова приїде Порошенко: рух перекриватимуть ситуативно

4816 2
Сьогодні, 18 серпня, Львівщину із робочим візитом відвідає Президент України. До Львова Петро Порошенко прибуде орієнтовно о 12 годині.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Президент прилетить до Львова близько 12.00 години, – повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі ЛОДА. Як зазначила речниця патрульної Поліції Львова Катерина Рибій, перекривати рух у місті не планують. Можливі лише ситуативні обмеження та регулювання світлофорів за маршрутом руху Президента. Деталі його маршруту по Львову поки що не оприлюднили.

До Бродів, де відбуватиметься урочисте відкриття будівництва нового заводу «Nexans», Порошенко планує дістатися літаком. Опісля Президент відвідає ремонтні роботи дороги на Радехів, також нагородить військових та волонтерів на території військового містечка, що на вулиці Храпая у Бродах.  

Додамо, майбутній завод у Бродах спеціалізуватиметься на виробництві електричних кабельних мереж для провідних світових автовиробників. Вже орієнтовно у першому кварталі 2017-го року, він може розпочати роботу. Загалом компанія «Nexans» планує інвестувати понад 120 мільйонів гривень та працевлаштувати близько 2-ох тисяч людей.

Читайте також: Три заводи, які на Львівщині планують збудувати європейці

Нагадаємо, що востаннє Петро Порошенко перебував на Львівщині у квітні 2016 року. Тоді він відвідав офіційне відкриття заводу Fujikura.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
18 Серпня, 2016 10:00
львів'янин А що, в Президента в такий час немає іншої роботи??? Уявляєте Обаму, який закладає капсулу у будівництво заводу Маска? Чи Президента Польщі, який закладає капсулу під будівництво заводу Gerber десь під Жешувом? Совок, такий совок...
18 Серпня, 2016 09:28
axabnrg Конкурсний набір до Школи місцевого самоврядування DESPRO вже відкрито! Деталі за посиланням:
[***]://decentralization.gov.ua/news/item/id/3062
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!