Сьогодні на Львівщині будуть планові відключення світла

1712 0
Світло можуть відключати сьогодні протягом дня до 00.00 год.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Сьогодні, 19 листопада, на Львівщині та у всіх інших регіонах України застосовуватимуть планові відключення. 

Джерело: НЕК «Укренерго» 

Світло можуть відключати сьогодні протягом дня до 00.00 год. Додаткові аварійні відключення не прогнозують.

«Під час формування графіків насамперед враховується наявність на лінії електропередачі об’єктів критичної інфраструктури, медичних закладів, а також можливість швидкого оперативного відключення та включення електроенергії, оскільки це безпосередньо впливає на запобігання розвитку системної аварії», – пишуть у «Львівобленерго». 

Читайте також: Якщо вам вимкнули світло, а Петру ні, то жаба давить двічі, – Садовий

Нагадаємо, про те, як львів’яни переживуть цю зиму, як до неї готуватись і чи варто кудись виїжджати, чому в одних вимикають електроенергію постійно, а інші мають світло,  Tvoemisto.tv розпитало у міського голови Львова Андрія Садового.

Софія Шавранська

_______________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!