Сьогодні у Львові на ремонт закриють ще дві вулиці

3689 0
Сьогодні, 14 липня, у Львові планують розпочати ремонт доріг на вулицях Київській та Русових. Рух транспортних засобів ними буде перекритий до 29 листопада. Про це повідомили в управлінні інженерного господарства Львівської міської ради.
фото: galnet.org

фото: galnet.org

О 10.00 год на ремонт закривають вулиці Київську (від вул. Чупринки до вул Коновальця) і Русових (від вул. Коновальця до вул. Бандери). Рух транспортних засобів ними буде перекритий до 29 листопада. Об’їзд буде здійснюватися, згідно з тимчасовою схемою організації дорожнього руху.

На місці проведення дорожніх робіт встановлять відповідні знаки, інформаційні панно та щити загородження.

Як повідомила міськрада у коментарі Tvoemisto.tv, на вулицях не будуть нічого змінювати, Лише доведуть до ладу їх стан.

"Покладемо там якісну бруківку, відремонтуємо водопровід, каналізацію тощо", - додає начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства Львівської міськради Роман Заріцький.

На ремонт обох вулиць виділять 44 мільйони гривень. 

Читайте також: 7 вулиць та перехресть, які у Львові закриті на ремонт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!