Політична реклама

Сьогодні вузи почнуть оприлюднювати результати вступної кампанії

1451 0
Учора, 31 липня, в українських ВНЗ завершився прийом документів, сьогодні навчальні заклади почнуть оприлюднювати перші рейтингові списки.

Перші рейтингові списки із зазначенням осіб, рекомендованих для зарахування на бюджетну форму навчання, мають бути оприлюднені 1 серпня не пізніше 12.00 ("перша хвиля"), - повідомляє  Освіта.ua.

Впродовж наступних чотирьох днів в абітурієнтів буде можливість подати оригінали документів до того навчального закладу, де вони рекомендовані до зарахування.

Рейтинговий список - це список всіх абітурієнтів, які подали документи до ВНЗ, з вказівкою рейтингового балу і рейтингового місця кожного абітурієнта. Такі списки сформують в кожному навчальному закладі і по кожній окремій спеціальності.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!