Стали відомі причини смерті шестикласниці із Судової Вишні, яка померла місяць тому

41274 0
За результатами експертизи, дівчинка померла від серцево-легеневої недостатності, яку спричинив вірус.
Фото:hromadske

Фото:hromadske

11-річна Вероніка Гащак, яку привезли у Городоцьку лікарню із запаленням легень, померла від серцево-легеневої недостатності, яку спричинив вірус. Про це Тvoemisto.tv повідомив начальник Львівського обласного патологоанатомічного бюро Борис Рібун.

Читайте також: Виклики по-новому. До кого тепер не приїде «швидка» у Львові та області

«Коронавірус не підтверджено. Була вірусна інфекція із враженням легень і інших органів, зокрема і серця. Виник тяжкий міокардит, від серцево-легеневої недостатності вона померла. У дітей це рідко трапляється, але буває» – розповів Борис Рібун.

Який саме вірус спричинив захворювання, медики не знають. Борис Рібун каже, що ще очікують результатів вірусологічного дослідження. «Коли вони будуть зроблені, не знаю. Усі зараз працюють з коронавірусом», – додав він.

Нагадаємо, дівчинка померла 15 лютого. За словами медиків, стан дитини різко погіршився, кілька днів її лікували удома. 15 лютого каретою швидкої медичної допомоги дитину уже везли із лікарні, що в Судовій Вишні до львівського ОХМАТДИТу, але її стан різко погіршився, то ж прийняли рішення вести у Городоцьку лікарню, де дівчинка й померла.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!