Суд скасував рішення голови ЛОДА про звільнення Ірини Микичак

2293 0
У новому конкурсі на посаду директора департаменту переміг львівський хірург Орест Чемерис.
фото: Лесик Урбан

фото: Лесик Урбан

Суд поновив Ірину Микичак на посаді директорки департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА. Про це вона повідомила на своїй Фейсбук-сторінці.

У коментарі Tvoemisto.tv Ірина Микичак уточнила, що працювати у Львівську ОДА вона не повертається і продовжує працювати в МОЗ,

Вона очолювала департамент понад два роки. Її звільнили через негативну оцінку від заступника голови ЛОДА Івана Собка наприкінці минулого року за наказом тоді чинного голови області Маркіяна Мальського. Тепер вона є першою заступницею міністра охорони здоров’я, а департамент тимчасово очолив її заступник Андрій Васько.

Днями у ЛОДА провели конкурс на нового директора департаменту охорони здоров’я, у якому переміг львівський хірург Орест Чемерис. Тепер він має пройти спецперевірку і погодження у Міністерстві охорони здоров'я. 

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!