Театральна «Ніч у Львові»: кримінальні історії Жадана та прем'єра «Крила ангела»

1844 0
14 листопада о 21:00 в рамках «Ночі у Львові» Перший український театр для дітей та юнацтва разом із Донецьким камерним театром «Жуки» покажуть виставу «Personal Jesus». Це авторська робота Євгена Чистоклєтова за творами Сергія Жадана. А 15 та 16 листопада о 20:00 театр запрошує на прем’єру вистави «Крила ангела» О. Крилової.

«Крила ангела» - це вистава про всеосяжну любов, близькість людей і світів, повідомили у прес-службі Львівської міськради. Дiя вiдбувається у суспiльствi, де править кримiналiтет.

«Під час вистави ви станете учасником чайної церемонії, що допоможе вам проникнути та відчути цю історію ще глибше. У виставі є все – світи, люди, життя, смерть та найпрекрасніша елегія створена людиною», - зазначають у Першому українському театрі для дітей та юнацтва.

Інформація про виставу. «Крила ангела» - театральна імпровізація за твором Ясунарі Кавабати «Елегія». Тривалість вистави – 1 год. 10 хв. Режисер – Олена Крилова. Художник – Дарія Зав’ялова.

Читайте також: Під час «Ночі у Львові» проведуть таємні театралізовані екскурсії 

Моновистава «Personal Jesus» написана за мотивами творів Сергія Жадана.

«Жадан вже давно вiдчув, що йде вiйна мiж демократичним свiтом та кримiнальним середовищем. Тому вiн пише тексти, в яких виводить постать «героя нашого часу», такого собi збiрного персонажа, що є портретом суспiльства: починаючи з кримiнальних авторитетiв, і до простих людей, що його пiдтримують. У кожного свiй «персональний Iсус», якому вiн молиться, або вiн сам стає «персональним Iсусом» для когось iншого», - розповідають про виставу у Першому українському театрі для дітей та юнацтва.

Інформація про виставу. «Personal Jesus» - кримінально-притчеві історії за текстами С. Жадана (моновистава). Тривалість – 1 год. Режисер, виконавець – Євген Чистоклєтов.

Обидві вистави відбудуться на Малій сцені Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва у рамках проекту «Ніч у Львові».

Адреса: Львів, вул. Гнатюка, 11.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!