Тепло та сонячно. Прогноз погоди у Львові на тиждень

15244 0
Цього тижня синоптики прогнозують теплу та сонячну погоду протягом усього тижня. Середня температура повітря вдень сягатиме 26 градусів.
Фото: dollartrip.com

Фото: dollartrip.com

Сьогодні, 6 серпня, у Львові очікують очікується відносно похмура погода, вранці можливе невелике прояснення. Температура повітря коливатиметься від 17 до 24 градусів тепла, йдеться на сайті sinoptik.ua.

Завтра, 7 серпня, хмари, які з'являться вдень, протримаються недовго - ввечері очікується ясна погода, без опадів. Температура повітря – від 15 до 25 градусів тепла.

Читайте також: Колись було літо-літо, а тепер нема?

У середу, 8 серпня, ранок буде безхмарним, і до кінця дня небо лишатиметься ясним. Без опадів. Температура повітря становитиме 20-27 градусів тепла.

У четвер, 9 серпня, увесь день небо буде ясним, й хмари не затьмарять його до кінця дня. Без опадів.. Температура коливатиметься від 20 до 28 градусів.

П’ятниця, 10 серпня, буде найтеплішим днем тижня. Температура повітря підніметься майже до 30 градусів тепла, без опадів.

Читайте також: 7 речей про Львів. Найголовніше за тиждень 

У суботу, 11 серпня, погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою. Температура повітря сягатиме 25 градусів.

У неділю, 12 серпня, синоптики передбачають невелику хмарність, без опадів. Температура повітря фіксуватиметься на позначці 27 градусів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!