Львівські ресторани починають друкувати наліпки про вимогу Covid-сертифікатів у відвідувачів

3345 0
Із понеділка, 18 жовтня, у Львові починають діяти нові обмеження.
Фото: NV

Фото: NV

Із 18 жовтня ресторани і кафе у Львові зможуть працювати лише до 23:00, а також за умови 100% вакцинації або наявності негативних ПЛР-тестів у працівників. При цьому заповненою може бути не більше 50% закладу та до 4 людей – за столиком. Відповідне рішення прийняли сьогодні за підсумками міської комісії ТЕБ та НС.

Читайте також:  У Львові із 18 жовтня вводять нові карантинні правила. Перелік 

Продовжать працювати у Львові заклади холдингу «!FEST», оскільки там провакцинованим є увесь персонал. Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv керівник PR-відділу мережі Тарас Маселко, нові карантинні обмеженні – зрозумілі заходи в ситуації зі стрімким поширенням хвороби та великої кількості госпіталізацій.

«Ми будемо моніторити ситуацію в країні та місті. Є ризик того, що частину людей перевірка Сovid-сертифікатів може злякати, але ми будемо стежити за перебігом подій та приймати рішення», – каже він.

Також продовжать роботи заклади Kumpel Group з 100-відсотковою працівників. За словами маркетингової директорки Kumpel Group Соломії Короненко, як тільки будуть вимоги про те, аби впускати лише відвідувачів з сертифікатами вакцинації чи генативними ПЛР-тестами, то діятимуть відповідно до них.

«Сьогодні так анонсували, що це (перевірка відвідувачів, – ред.) може бути вже з листопада. У «Дії» наші працівники зможуть перевіряти відвідувачів. Людина з сертифікатом в додатку може перевірити сертифікати інших, бо є можливість сканувати. Саме таким способом користуватимуться і перевіряючі органи», – говорить вона у коментарі ;Tvoemisto.tv.

Читайте також: Як проходить вакцинація від коронавірусу у Львові. Від питань до відповідей

Окрім цього, за її словами, станом на зараз у мережі закладів дотримуються попередніх вимог, тобто максимум чотири людини може перебувати за одним столиком, 1,5 метри дистанція між столами та 50% заповненості закладу. Вакцинований персонал працює в масках.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!