ТОП-5 музейних подій Львова

2572 0
Весняний Львів, по-особливому, жвавий, енергійний та активний, адже пропонує своїм відвідувачам численні привабливі пропозиції та акції. Tvoemisto.tv публікує для вас програму дозвілля у львівських музеях на перші два тижні весни.

Пропонуємо вам ознайомитися з програмою, яку пропонують львівські музеї. Радимо вам розпланувати своє дозвілля наперед, аби не пропустити нічого важливого.

Центр міської історії

Лекції на тему «Жінки під час війни».

Анонс заходу: дізнайтесь, як змінилось життя жінок, поки їхні сини, чоловіки і внуки воювали за тисячі кілометри від дому. Які нові професії їм довелося освоювати і з якими труднощами довелось стикатися під час війни? На ці та інші питання Ви знайдете відповіді відвідавши  виставку «Велика війна 1914-1918. Індивідуальний та глобальний досвід».

Дата: 1-15 березня.

Ціна: безкоштовно.

Адреса: вул. Богомольця, 6.

 

Музично-меморіальний музей Соломії Крушельницької

Відкриття виставки «Відомий і невідомий Михайло Вербицький», присвяченої 200-літтю від дня народження автора національного гімну.

Дата: 4 березня. 

Час: 16.00 год.

Ціна: у день відкриття вхід безкоштовний.

Адреса: вул. Крушельницької, 23.

Термін експонування виставки: 4 березня – 5 квітня 2015 року.

 

Музей архітектури та побуту «Шевченківський Гай»

Етнокультурологічний захід «Закликання весни».

Анонс: на відвідувачів чекає: екскурсія «Почуй пташку», відвідини орнітологічної виставки «Пташки західної України та екзотичні папуги», інтерактивна  лекція-гра з імітуванням звуків птахів  свистунцями (давніми музичними інструментами), а також майстер-класи із виготовлення фігурок пташок.

Дата: 15 березня

Час: 13.00-17.00 год.

Адреса: Чернеча Гора, 1.

 

Львівський історичний музей. Палац Бандінеллі

Виставка  «Спадок класицизму. Жіночі прикраси IV ст. до  н.е. – XII ст. н. е.»

Анонс: виставка є  поєднанням музейно-експозиційних засобів та створенням своєрідного  мистецького синтезу, що поєднав між собою живописне полотно «Смерть Лукреції» та предмети матеріальної культури античного часу.

Дата: 1-15 березня.

Час:  10.00 – 17.00 год.

Ціна: 20 грн. - дорослий, 10 грн. - дитячий.

Адреса: пл. Ринок, 2

Екскурсія безкоштовна.

 

Художньо-меморіальний музей Івана Труша

Тематична екскурсія «Сад Івана Труша – улюблене місце праці та відпочинку художника». Майстер-клас із виготовлення вітальної листівки у техніці аплікації.

Дата: 2, 5, 9, 12 березня.

Час: 15.00 год.

Ціна: 15 грн.

Адреса: вул. Труша, 28.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!