У Києві оновили графіки відключень світла

1040 0
Це графіки імовірних відключень, що дозволять підготуватись до відключення світла.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Компанія ДТЕК Київські електромережі оновила графіки стабілізаційних відключень електроенергії у Києві. У компанії пояснили, що світло не обов’язково вимикатимуть на 12 годин.

Джерело: пресслужба ДТЕК Київські електромережі у Facebook

«Це графіки імовірних відключень, що дозволять підготуватись до відключення світла, якщо у НЕК Укренерго буде необхідність збалансувати енергосистему. Там вказані всього 3 імовірні часові проміжки, коли для кожної адреси може відключатися електроенергія. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб відключення кожної адреси тривало не довше 4 годин», –  йдеться у повідомленні.

Читайте також: Київ заради економії світла повністю відмовляється від тролейбусів

Вони також додають, що не обов’язково , що світло за однією адресою буде відсутнє протягом всіх часових проміжків, указаних у графіку. Якщо енергосистема працюватиме коретно – відключення взагалі відбуватися не будуть. Якщо треба буде зменшити навантаження на енергосистему - вони відбуватимуться протягом одного або кількох часових проміжків. Відключення по всіх трьох проміжках часу, і особливо в нічний час, можливе лише в критичних випадках.

Графіки стабілізаційних відключень електроенергії можна перевірити за посиланням.  Якщо ви не знайшли своєї адреси в графіку відключення – потрібно повідомити через форму зворотнього зв’язку в розділі «Відсутня електроенергія» на сайті компанії.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко 31 жовтня повідомив, що через удари по енергооб’єктах частина столиці залишилась без електропостачання. За його словами, енергетики працюють над тим, щоб відновити електропостачання після пошкодження енергооб’єкту, що живить близько 350 тисяч квартир у Києві. 

Софія Шавранська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!